Pekare namenjene psima
Pasjih pekara "Hov-Hov" danas ima u Mariboru, Ljubljani, Kopru i u Zagrebu. Začetnica ideje je mlada Slovenka Nastja Verdnik koja je kao novinarka ostala bez posla.
Pečenjem psećih kolačica je počela da se bavi zbog alergija njenih ljubimaca, a nakon velikog interesovanja njenih prijatelja, ali i drugih ljudi, ideja se ubrzo pokazala isplativom.
Iz Hov-Hov-a navode kako su želeli ljubimcima da ponude poslasticu, načinjenu od sastojaka koje poznaju i za koje su sigurni da su zdravi. Uskoro je potražnja i količina zahtevala predanost i cielodnedni rad, zato su ideji posvetili većinu svog vremena i otvorili pasju pekaru.
Pekara nudi pseće kolačiće izrađene ručno i pečene na tradicionalan način. Svi sastojci su izrađeni od ekološki uzgojenih namirnica s certifikatom BIO, bez aditiva i konzervansa, s malo kalorija, i prikladni za sve rase pasa.
U ponudi se nalaze keksi u manjim i većim pakovanjima i sveže poslastice kao što su šaumrolnice, lincer kolačići, riblji ili mesni mafini, pasje BIO lizalice ili perece i rolati od oraha. Od septembra, ponuda će biti posebno prilagođena psima koji pate od gastritisa, dijatebesa i drugih bolesti koje su povezane s ishranom.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar