Sastojci:
- 250 g lisnatog testa
- 2/3 šolje slatke pavlake
- 300 g mlečne čokolade
- malo rendane čokolade
Testo razvaljajte i stavite u pleh, a zatim ga stavite da se prepeče u zagrejanu rernu na 200 stepeni oko 15 minuta. Za to vreme pripremite fil. U šerpici na srednjoj temperaturi otopite slatku pavlaku. Kada postane sasvim retka (pazite da ne proključa), dodajte seckanu čokoladu. Kada dobijete finu kompaktnu smesu, sklonite sa ringle, a potom ulijte u pečeno testo. Odložite u frižider i izvadite tek kada se pita potpuno stegne.
Prijatno.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar