Najvažniji obrok u ovoj sada već dobro poznatoj ishrani je doručak.
Za ovaj specijalitet potrebno je:
400 ml vode, nekoliko kašika ječmenog brašna, malo soli, 1 kašika
kajmaka, malo propržene slanine po želji
Priprema:
Posoljenu vodu stavite da se kuva. Kada provri, smanjite temperaturu i polako dodajte brašno sve vreme muteći žicom da se ne bi napravile grudvice. Kada dodate sve brašno, pustite da se još malo krčka i dalje mešajući. Prespite kačamak u činiju, dodajte kašiku kajmaka i na kockice isečenu slaninu, koju ste pre toga propržili.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 2
Anonimus
Veganka
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar