Mnogi se čak ni ne usuđuju da jedu ribu zbog straha da ne progutaju kost što je svakako neprijatno iskustvo. Ali bez brige, jer i tu ima leka. Ribu za početak ne treba jesti halapljivo, već polako, najbolje uz čašu dobrog vina.
Treba očistiti svako parče i od najmanje koščice. Ipak, ukoliko se i dogodi da vam kost od ribe zastane u grlu, progutajte koricu hleba. Ona će, skoro sigurno kost "poneti" u želudac, gde će je želudačni sokovi brzo rastvoriti.
Ali ipak desi se i da se kost dobrano zaglavi da čak ni hleb ne pomaže. U tom slučaju pokušajte sa limunom. Isecite kriške i polako sisajte sok koji će prolazeći kroz grlo rastvoriti kost.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 1
Veganka
http://youtu.be/hnA9N6bxwiw
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar