Na to ga je podstakla frustracija jer je vino koje ne popije odmah kasnije morao da baci.
Uređaj funkcioniše tako da se tanka, šuplja igla gurne kroz čep kako bi u bocu ubacila argon koji stvara pritisak i vino kroz istu iglu dolazi do čaše, a istovremeno sprečava oksidaciju ostatka u flaši. Kada se igla izvuče, čep se ponovo zatvara.
Proizvod koji je nazvao "Coravin" dostupan je u 50 zemalja po ceni od 199 do 299 dolara, u zavisnosti od toga koliko je model "klizav". Oni koji su ga probali tvrde da koriste Coravin čak i na jefitnijim flašama vina, te da je piće prilikom svakog otvaranja u odličnom stanju.
Lambreht tvrdi da njegov uređaj može pomoći i ugostiteljima jer neće morati da bacaju vino.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar