Umesto čokoladica i sokova, u Francuskoj su nedavno počeli da iz rashladnih automata ljubiteljima nude sveže ostrige. Taj potez osmišljen je sa ciljem da se proda više tog delikatesa van radnog vremena restorana.
Jedan od pionira ovakve prodaje morskog specijaliteta je Toni Bertelo, uzgajivač ostriga sa ostrva Re, popularne francuske turističke destinacije uz zapadnu obalu, preko puta kopnenog grada La Rošela. Aparat u ponudi ima žive školjke različitih vrsta i veličina u pakovanjima različite težine, koje su kupcima dostupne 24 sata dnevno.
Francuski uzgajivači ostriga slede trend proizvođača sveže hrane koji su nekad imali štandove duž ulica, a sada koriste automate.
Ljubitelji plodova mora, školjke kupuju tako što prvo provuku platnu karticu, pa otvore vratanca iza kojih se nalazi količina, veličina i vrsta ostriga koju su prethodno odabrali.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 2
Carnivore
Veganka
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar