Pivu, koje se pravi kao tipična belgijska piva sa "spontanom fermentacijom", dodate su trešnje koje se gaje u Belgiji i napitak treba da bude barem pet pet meseci u bačvama od hrastovine pre konzumiranja.
Piće, za koje se može po imenu misliti da je jako, ima mali postotak alkohola i crvene je boje.
Postoje i varijante "Iznenadne smrti", sa malinama i drugim domaćim voćem a pivo od zavisnosti od vrste voća primi drugačiju boju.
Belgija je poznata po pivu, ali i po čuvenim čokolodama, mada, kako navodi sajt, pokušava da pronadje mesto i na tržištu kavijara pored Rusije, Italije i Francuske, posebno za vreme praznika kada se kavijar, kao luksuzni specijalitet, nadje na trpezama gradjana.
OBRATI PAŽNJU! Osvežili smo platformu sa muzičkim kanalima, a preko koje možete slušati i Radio 021. Preporučujemo vam novu kategoriju -
LOUNGE, za baš dobar užitak i relax tokom dana. Vaš 021!
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar