Izabran projektant prva dva "urbana džepa"

Projektovanje i izradu tehničke dokumentacije za prva dva od ukupno 46 "urbanih džepova" koji će biti izgrađeni do 2021. godine u Novom Sadu, dobila je firma "Andzor engineering".
Izabran projektant prva dva "urbana džepa"
Foto: 021.rs

Ova firma je bila jedini ponuđač na tenderu Uprave za građevinsko zemljište i investicije, a koji se tiče urbanih džepova na Detelinari i na Klisi. Izabrana kompanija je za oba posla ponudila po skoro milion i po dinara sa PDV-om, a rok za izradu je 75 dana.

Nakon što ova firma uradi projekte koji će se oslanjati na rešenja koja su ranije izabrana na arhitektonskim konkursima, Grad će moći da počne sa uređenjem prvih urbanih džepova koji su deo projekta Evropska prestonica kulture 2021. godine.

Prema ranije iznetim podacima, za uređenje svakog urbanog džepa planirano je da se izdvoji po četiri miliona dinara.

Inače, osim Detelinare i Klise, u toku je postupak za izbor projektanta uređenja džepova u Sremskoj Kamenici i na Južnom Telepu, a ko će taj posao dobiti znaće se do kraja decembra ove godine.

  • arch.

    14.12.2017 17:59
    ....
    Lepo ste u objavi konkursa naveli " mali javni prostor ". Nemojte koristiti bukvalni prevod sa engleskog , ne zvuci nista strucnije .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - EPK 2021