Autor: Beta/ foto: Pixabay

Život
01.12.2016.
19:08 > 19:18
Prehrambeni gigant Nestle saopštio je da je došao do naučnog otkrića koje će mu omogućiti da količinu šećera u čokoladi smanji za 40 odsto.
  • goxns

    02.12.2016 13:10
    jednostavno
    samo sipajte manje secera u smesu za cokoladu
  • Jole

    02.12.2016 12:40
    I Pepsi to ganja za so (cips biznis)...zamislite cips, slan a da nije stetan (toliko)...
  • Čime se menja?

    02.12.2016 10:51
    A umesto šećera? Fruktozni siruop, aspartam, ciklamat ili nešto novi?
  • BlasteR

    02.12.2016 10:44
    Stevija
    Bambi to vec odavno radi, stavlja steviju. Odlicne su cokolade ;)
  • Ela

    02.12.2016 00:10
    GMO tehnologijom. Nestle to već radi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna