Autor: Index.hr

Život
24.10.2017.
05:38
Teoretičari zavera naziv su dobili po tome što ispod onoga što većina ljudi vidi kao nepovezana zbivanja i koncepte često prepoznaju složene mreže isprepletenih niti i poluga koje izviru iz konspirativnih centara moći. Za njih ne postoji slučajnost, sve ima svoje uzroke, a oni su uglavnom usmereni protiv većine čovečanstva u korist malobrojnih elita.
  • zrtva komunista

    24.10.2017 17:48
    komunisticka zavera
    Komunizam je zavera koju su skovali kriminalci ciji je cilj bio da opljackaju sve imucnije gradjane i lazno ih predstave za drzavne neprijatelje. Cilj komunisticke zavere je biop da se 40 godina kasnije komunisticki lopovi, ubice, pljackasi, lazovi i zaverenici predstave za postene, uzorne kapitaliste, poslovne ljude, strucnjake i sl. Komunisticka zavera je svoj cilj uspesno obavila i sada vise niko javno ne naziva kriminalcima, lopovima, ubicama, lazovima, muciteljima, sadistima i zverima drzavljane zemalja koje su nekada zvali komunistickim ili socijalistickim (SSSR, Kina, SFRJ, Albanija, Bugarska, Rumunija, Madjarska, Cehoslovacka, Poljska, Istocna Nemacka, Vijetnam i sl)
  • Лагаријус

    24.10.2017 09:59
    Највећи трик који је ђаво икад извео је тај да је убедио људе да непостоји
  • Prakticar Zavere

    24.10.2017 09:06
    Definicija
    Nisam procitao tekst ali verujem da niste rekli odakle izraz "teorija zavere"? A to je i najbitnije u svemu.
    Sintagma smisljena u sedistu CIAe u Lengliju-da diskredituje bilo koje novo saznanje ,bez ikakvog kontraargumenta protiv suprotstavljenih dokaza osim da je to pogodite sta.... Teorija zavere. Vas tekst se samo uklapa u njihov mozaik. jel jasnije?
  • Anonymous

    24.10.2017 08:39
    Lud?
    Kad su još Red Hot Chili Peppers pevali, "Space may be the final frontier, but it's made in a Hollywood basement"... :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna