Američki naučnici pronašli su način kako da proizvedu pivo koje će imati prepoznatljiv ukus hmelja, ali neće sadržati tu biljku, prilično zahtevnu za uzgoj.
Hahahahaaaa,Svaka cast gospodine Laki, kad ste vec rekli sta da se uzme, tako i napisite tj. dopisite kompletnu proceduru,koliko vremenski, koliko cega da se uzme, gde da se hladi,kada da se pije. Ovako, ostaje,recept, samo za Vas! U svakom slucaju, ZIVELI!
Skuvajte kući pivo. Za 600 dinara dobijete gajbu najkvaltetnijeg piva o kojem ste mogli samo maštati.
Ječam, hmelj i kvasac, lonac od 20 litara, voda i kuvaj.
Svi ovi komentari,sa kojima se slazem, o pivu koje nije pivo,o hrani koja je sve samo ne po ukusu i kozna sta je sve TO, a uopste nije to, dovode me do jednog prostog pitanja! Dali iko razmislja o potrebama, nas, ljudi koji imamo itekako, dobar ukus i znamo sta je ukusno nekad bilo,a sta sada dobijamo kao pice i hranu, ILI nam jednostavno sa osmehom na licu uvaljuju u smislu:"kupi,jedi, povracaj,sve i svasta,leci se,od svega toga ili......Tvoja odluka!" bojim se da ce nas poceti ubedjivati, kada pocne crni sneg padati, da je to normalna pojava, a ne od silnog zagadjenja, sa svih stana sveta ??!....Smatram da se u ime medicine,a za spas nekoga, mora za dobrobit,zdravlja,eksperimentisati, ali strogo kontrolisano i dobronamerno! Ali da se eksperimentise, sa picem, hranom,pa jos da se prodaje, verujem da nema mesta na ovom svetu, da nije stiglo, ono sto normalnom svetu ne odgovara! Posto se sve , jako, "razvija", modernizuje, ostaje nam, parola, snadji se! kako znas i umes! Srecno, svima nama!
Nekada ste prolazeći kroz Vojvodinu na svakom koraku mogli da vidite parcele pod hmeljom a u poslednjih dvadesetak godina ja nisam video nijednu. Kako se onda pravi pivo, naravno od kukuruzne krupice. Nadam se da je barem iz domaće proizvodnje pošto se i kukuruz danas masovno uvozi. Odavno sam završio sa pivom koje se ovde proizvodi i puni. Više volim jedno dobro pravo od hmelja ili pšenično nego tri kukuruzne brlje za dobijanje žgaravice.
Napravili salamu koja ima ukus mesa, a u sebi nema mesa. Paštetu isto napravili od ćurke, a unutra nema ćurke već vojničke čizme, nogice i svašta nešto još
Nadam se da će američki naučnici savladati tehnologiju pravljenja pite od fekalija, bez ukusa pite ali i bez ukusa fekalija.
Jednom sam u životu probao čokoladu naparvljenu u fabrici na Floiridi - i nikad više.
Naravno d aje nisam ni do kraja pojeo - već bacio.
Ti ljudi u americi zaista ne znaju šta jedu.
Shvate šta je ukus tek kada dođu ovde.
Nažalost, i od hrane u Mađarskoj je taj vrli kapitalizam i EU uspela da napravi ono, za šta nas većina zna šta je sada, a šta je bilo.
Piletina nema ukus piletine, ali kupis zacin da piletina mirisi na piletinu..
Kod nas vec godinama prave pivo od kukuruza, nije videlo hmelja, a "ima" ukus hmelja i dobro je protiv zatvora..
Zna se od cega se pravi pivo..
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napravili pivo bez hmelja sa ukusom hmelja
Autor: Hina
Život
•23.03.2018.
•10:03 > 10:03
Komentari 17
ja,to ozbiljno,
Laki
Ječam, hmelj i kvasac, lonac od 20 litara, voda i kuvaj.
/
jasno kao sunce
Lala
Lol
Boske
Hebla vas nauka
Draught
none
čekićar
/
pa eno u apatinu i celarevu to rade od 90-ih
na rumenackom putu je od skretanja za futog do petrovaca sve bilo pod hmeljom
u apatinu cak imaju i vestacke planine po kojima skacu jeleni i piju vodu sa izvora
Jogi Letač
khm
Nane im nanine
Jednom sam u životu probao čokoladu naparvljenu u fabrici na Floiridi - i nikad više.
Naravno d aje nisam ni do kraja pojeo - već bacio.
Ti ljudi u americi zaista ne znaju šta jedu.
Shvate šta je ukus tek kada dođu ovde.
Nažalost, i od hrane u Mađarskoj je taj vrli kapitalizam i EU uspela da napravi ono, za šta nas većina zna šta je sada, a šta je bilo.
321
Komsha
Kod nas vec godinama prave pivo od kukuruza, nije videlo hmelja, a "ima" ukus hmelja i dobro je protiv zatvora..
Zna se od cega se pravi pivo..
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H