На питање из наслова би могла лепо да нам одговори Зелена банда.
Али немају времена, тренутно су заокупирани климатским променама.
А ми се задовољавамо одговором који научно сервира тачне хемијске формуле, а суштину оставља за нека боља времена.
Уосталом, Зелена банда није задужена да се бори против Монсанта и сличних, она је тренутно највише ангажована на очувању природних станишта мрмота угрожених изградњом….. хм..хм…..
Када би се јавио неко храбар способан да пласира Новосадски јабучар или Воловско срце чак и по већој цени, послушајте ме добро, одмах би ту ускочио Комитет за екологију ЕУ, који би то забранио зато што тај нема лиценцу. А ви и даље не бисте знали у ком грму лежи зец.
У међувремену, видим да колеге не знају, Монсанто је измислио и црва за парадајз, на основу свог препарата за прскање. Тако је црљив парадајз постао хит на узгајалиштима Јужне Србије, а видим на Ју Тубе, и у Турској.
И сада ће реклама у супермаркетима бити:
„Купујте наш црвљив парадајз, то је доказ да није прскан“.
Ovo uglavnom vazi za Severnu Ameriku. Ako je neko probao da pojede paradajz iz supermarketa u drzavama kao sto su Amerika ili Kanada, zna o cemu pricam. Kao plastika. Mislim da je kod nas ipak realno bolja situacija.
Bolje pitanje koliko seljaka ostavlja svoje seme za narednu godinu. Niko
Ja ostavljam novosadski jabučar i volovsko srce. Kakav čeri i ostale gluposti.
Pisali smo o ovom, paradajs kao i lubenice se konzumiraju u Avgustu mesecu ! E sad posto se nekom zuri a voljan je da plati,tu je gmo ekipa koja udovoljava, onda nemojte kukako zato nije ukusan ?!
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Zašto paradajz više nije ukusan?
Autor: RTS
Život
•29.06.2019.
•08:20 > 08:48
Komentari 9
Мунгос
Али немају времена, тренутно су заокупирани климатским променама.
А ми се задовољавамо одговором који научно сервира тачне хемијске формуле, а суштину оставља за нека боља времена.
Уосталом, Зелена банда није задужена да се бори против Монсанта и сличних, она је тренутно највише ангажована на очувању природних станишта мрмота угрожених изградњом….. хм..хм…..
Када би се јавио неко храбар способан да пласира Новосадски јабучар или Воловско срце чак и по већој цени, послушајте ме добро, одмах би ту ускочио Комитет за екологију ЕУ, који би то забранио зато што тај нема лиценцу. А ви и даље не бисте знали у ком грму лежи зец.
У међувремену, видим да колеге не знају, Монсанто је измислио и црва за парадајз, на основу свог препарата за прскање. Тако је црљив парадајз постао хит на узгајалиштима Јужне Србије, а видим на Ју Тубе, и у Турској.
И сада ће реклама у супермаркетима бити:
„Купујте наш црвљив парадајз, то је доказ да није прскан“.
Stari Grad
isti jeeeeeeeeee
ako ne mirise nije nikakav.
Dušan Savić
Ja ostavljam novosadski jabučar i volovsko srce. Kakav čeri i ostale gluposti.
VladimirNS
Zato sto jedete paradajz kad mu vreme nije!
Reče Vasa i uzme bananu
Dejan
Jeremija
Ivek
Vasa
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H