Autor: N1

Život
06.02.2020.
09:57
Zašto prva palačinka retko ispadne dobro kao ostale? Čak i profesionalni kuvari kažu da je ta prva kao ukleta, ali nekoliko trikova moglo bi da pomogne da se to događa što ređe.
  • tiganj

    08.02.2020 09:26
    sve navedeno u tekstu je apsolutno tacno .
    puno vremena mi je trebalo dok nisam usao u "stos".
    mislim da ih sada dobro pravim .
  • Novosađanka

    07.02.2020 14:47
    Ta nemojte kasti
    To se samo tako kaže jer domaćica prvu pojede krišom, za slučaj da ostale planu pre nego što opere suđe.
  • I

    06.02.2020 11:51
    Meni uvek uspe. Fora je dobro zagrejati tiganj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna