Fabrike za prerađivanje hrane i restorani u Sjedinjenim Američkim Državama ubacuju u namirnice sastojke koji podstiču apetit i izazivaju "uslovljenu proždrljivost". "Glas Amerike" javlja da su SAD suočene sa epidemijom proždrljivosti.
Osim secera i soli, mnogo je opakiji mononatrijum-glutaminat, o kome se jako jako malo prica - zbog interesa prehrambene industrije. O njemu: http://www.holisticmed.com/msg/TheErbreportonMSGtotheWHO.pdf
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Hemija odgovorna za proždljivost
Život
•19.08.2009.
•09:20
Komentari 1
osim ...
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H