Dejvid Harding (47) je računovođa iz Grinviča koji toliko voli da jede kobasice da je podvrgnut terapiji kojom će pokušati da pobedi naviku dnevnog unosa i do 13 kobasica.
Ja od malih nogu posećujem svinjokolje nekoliko puta godišnje, i uvek nam je pun zamrzivač kobasica - ne samo da sam video kako se prave, nego ih i sam pravim. A da li si ti video od čega se pravi đubrivo, i čime sve špricaju povrće da bi ga odbranili od buba i bolesti?
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Zavisan o kobasicama
Život
•29.05.2011.
•05:00
Komentari 3
jova limanac
Ja od malih nogu posećujem svinjokolje nekoliko puta godišnje, i uvek nam je pun zamrzivač kobasica - ne samo da sam video kako se prave, nego ih i sam pravim. A da li si ti video od čega se pravi đubrivo, i čime sve špricaju povrće da bi ga odbranili od buba i bolesti?
vegan
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H