Autor: Tanjug

Život
28.03.2023.
06:13
Italijanski akademik Alberto Grandi izazvao je kontroverzu tvrdnjom da je recept za karbonaru američki, kao i izjavom da jedino mesto na svetu gde se nalazi verodostojni parmezan je Viskonsin.
  • Lala iz Banata

    28.03.2023 17:05
    jeeel
    Ovaj rešio da izgibi glavu zbog pice.
  • mile

    28.03.2023 14:29
    drugoitalijanac
  • sasa

    28.03.2023 13:46
    Persija je ranije pravila
    U Pompeji nisu pronadjeni tragovi pica, ali su pronadjeni arheloloski dokazi da su u Persiji u 6-om veku pre nove ere pekli pljosnat hleb sa sirom. Realno je da istoricar hrane zna vise o poreklu hrane od politicara i marketinskih strucnjaka koji se bave problematikom zastite nematerijalne kulturne bastine
  • Srbija

    28.03.2023 11:49
    Srbija
    Dupe bi prodali amerima
  • buahaha

    28.03.2023 09:24
    ma da...
    Ameri su izmislili i hamburger, i kobasice, i jabuku, i pitu, i pitu sa jabukom, i meksicku hranu, i kinesku... svi su pre njih jeli zemlju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna