Kupiti male kifle ( a mozda su i one preostale", svaku preseci na pola, izvaditi sredinu. U izdubljenu polovinu staviti pavlaku i parce sira, cevapcic, pa opet pavlaku, moze luk, biber, parmezan, seckani persun, papriku ..... ko sta voli ,, pa umutiti jaje sa malo mleka i premazati ...... mikrotalasna na 10 minuta ili rerna da se "resira" i ,,,,, jos bolji rostilj "dan drugi"
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Ukusni ćevapi za drugi dan prvomajskog slavlja: Punjeni šunkom i sirom
Autor: Coolinarka
Život
•01.05.2023.
•22:28 > 15:21
Komentari 1
dididu
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H