Ovo su topli sendviči sa origanom... Ako baš hoćete picu na brzaka kupite par somuna u pekari, odsecite vrh, izdubite i blago ih premažite spolja uljem. Napunite kačkavaljem, šunkaricom, kečapom i mariniranim šampinjonima i zapecite 10 minuta u zagrejanoj rerni da se sir rastopi. Kad je gotovo dodajte masline.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Pica od starog hleba: Brzo i ukusno jelo koje će vam postati jedno od omiljenih
Autor: City Magazine
Život
•20.05.2023.
•21:48 > 16:02
Komentari 2
ma da
Zemlja čudesa
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H