Meso nikad ne čekićam. To je uništeno i suvo kao daska posle toga. Meso se posoli dobro i utrlja ulje. Tako sme da ostane van frižidera i duže. Nauljeno meso zahvati manje brašna, i bude ravnomerno. Prži se na srednjoj temperaturi. Tanko isečeno i ovako panirano neće popiti ulje i ostavi se na ubrus posle prženja. Čak i ohlađeno će i dalje biti sočno a ne osušena daska. Prijatno.
Meso nakon vađenja iz friteze stavite na stari hleb isečen na kriške da se ocedi. Lepše upija višak masnoće nego papirni ubrusi i poh ostaje hrskav i sa donje strane.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Ovo je pet grešaka zbog kojih pohovano meso ne ispadne onako kako bismo želeli
Autor: Pun kufer
Život
•04.06.2023.
•22:52 > 16:06
Komentari 2
Milan
Zemlja čudesa
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H