Autor: Hina

Život
13.08.2023.
00:17 > 00:17
Austrijski supermarket u petak je ponovo otvorio svoja vrata nakon što je tri dana bio zatvoren zbog egzotičnog pauka pronađenog među bananama.
  • Odin

    14.08.2023 10:29
    @Dragoljub Cvetic
    Na ovim prostorima tako je bilo oduvek... inspektori, carinici, policajci - bez premca, OVDE svi vole paketiće...
  • Kritikopulos Z'glavk

    14.08.2023 10:12
    "Сваки дан кад сунце сване, бродом довозе банане,ко их неће,нек не купи, ако неће много губи!" Довозе и отровне
    пауке?!
    (Kritikopulos Z'glavkos & Jorgos Papajorgos).
  • Dragoljub Cvetic

    14.08.2023 08:06
    OPASNOST !!!
    Ljudi,
    Radim kao vozac kamiona, svedok sam nacina i postupka pregleda robe na uvozu u Srbiju i Bosnu konkretno. A redosled je: hladnjacu parkiras, predas papire spediteru i cekas...zatim ti kazu da TI dones uzorke za pregled tako sto od svakog artikla SKINES PO PAKET i isto odneses u PRIVATNO VOZILO fito sanitarnog inspektora a za uzvrat dobijes potvrdu da je roba koju uvozis VRHUNSKOG KVALITETA U PRVOJ KLASI I BEZ KANCEROGENIH SUPSTANCI TE JE ZA ISTU DOZVOLJENA PRODAJA I KONZUMACIJA !!!E tako se vrsi kontrola robe koju mi kupujemo sebi i svojoj deci u velikim trznim centrima!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna