Autor: Index.hr

Život
20.08.2023.
08:15
Da li se ikada zapitali šta stoji iza naše sklonosti prema toplim obrocima?
  • Druže

    20.08.2023 18:10
    Aj neka neko
    Pojede hladnu sarmu, ali iz frižidera, a ne ono kao, stoji na stolu 3 dana pa se ohladila... Ma da.... Završila bi u kanti brže nego Mijatovićeva lopta do prečke Van Der Sara.
  • Jaa

    20.08.2023 16:44
    volim kuvanje, sto bi rekli paprikas bi mogao svaki dan al najsladje se najedem hladnog, sunke, slanine, sira, luka, paradajza, domaceg hleba, lepinje, masti, cvaraka i mleka
    p.s. preradjevine samo iz domace radinosti a za novcem nek trce drugi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna