@ Zemlja čudesA
Pa niste baš u pravu u pogledu voća. Sve jagodičasto i bobičasto voće se odlično zamrzava. jagode, maline, kupine, borovnice, ribizle, aronija i sl.
Višnje i jagode se mogu iskoristiti za pravljenje sladoleda, ostalo voće je mrka kapa. Crni luk je dobar za dinstanje (lepo se seče i brzo raspada), grašak, boranija, španat, paprika i paradajz mogu za variva. Sve ostalo kupujte sveže, bez obzira koliko košta, bolje je nego da bacate.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Koje su prednosti zamrznutog povrća?
Autor: metropolitan.si
Život
•01.09.2023.
•22:51 > 07:03
Komentari 2
Vera
Pa niste baš u pravu u pogledu voća. Sve jagodičasto i bobičasto voće se odlično zamrzava. jagode, maline, kupine, borovnice, ribizle, aronija i sl.
Zemlja čudesa
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H