Italijani su tradicionalno poznati kao ljubitelji špageta i drugih vrsta testenina, pa ne iznenađuje podatak da ta zemlja ubedljivo prednjači u Evropi po potrošnji testenina po stanovniku.
@pitanje
Po tvojoj logici, trebalo bi Barilla da uradi istraživanje o prodaji sopstvenih proizvoda.
A što se tiče ukusa, svako ima svoj ukus. Neko voli Barillu, neko voli srpske proizvođače, neko poljske, neko domaću testeninu. Mnogi ljubitelji testenine u Italiji ne bi ni primirisali Barillu, već kupuju domaću testeninu po malim prodavnicama. Razgrabi se dok si reko keks. Isto je s restoranima koji su poznati po specijalitetima s testeninom.
A kod nas takođe postoji tradicija specijaliteta s testeninom. Nasuvo se pravi odavno. Drugačije su testenine od italijanskih, ali to ne znači da su lošije.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Italijani prednjače po potrošnji testenine, a evo gde je Srbija
Autor: Beta
Život
•25.10.2023.
•13:40
Komentari 2
lulu
Po tvojoj logici, trebalo bi Barilla da uradi istraživanje o prodaji sopstvenih proizvoda.
A što se tiče ukusa, svako ima svoj ukus. Neko voli Barillu, neko voli srpske proizvođače, neko poljske, neko domaću testeninu. Mnogi ljubitelji testenine u Italiji ne bi ni primirisali Barillu, već kupuju domaću testeninu po malim prodavnicama. Razgrabi se dok si reko keks. Isto je s restoranima koji su poznati po specijalitetima s testeninom.
A kod nas takođe postoji tradicija specijaliteta s testeninom. Nasuvo se pravi odavno. Drugačije su testenine od italijanskih, ali to ne znači da su lošije.
pitanje
Barilla koja se uvozi ili ono iz vuciceve korpe sto se pri kuvanju raspadne pa lici vise na pire krompir?
Sveobuhvatna statistika nema smisla jer neko zaista jede testeninu a neko jede testeninu koja samo lici na testeninu pre nego sto se skuva
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H