"Ne postoji pogrešan način za konzumaciju povrća."
Pitam se kakav li je ukus sirovih pecuraka i pasulja.
Beli luk je najjaci prirodni antibiotik, siguran sam da je veoma zdravo unositi antibiotike u sebe. Kuvanje biljaka ima prednost sto unistava oksalate i lektine i olaksava da ih stomacna flora razgradi, posto vec nemamo enzime koji mogu da razgrade vlakna (Zato kuvani pasulj podnosimo nesto bolje od sirovog).
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Neke vrste povrća su zdravije ako ih prethodno skuvate
Autor: Klix.ba
Život
•29.10.2023.
•13:44
Komentari 1
w/e
Pitam se kakav li je ukus sirovih pecuraka i pasulja.
Beli luk je najjaci prirodni antibiotik, siguran sam da je veoma zdravo unositi antibiotike u sebe. Kuvanje biljaka ima prednost sto unistava oksalate i lektine i olaksava da ih stomacna flora razgradi, posto vec nemamo enzime koji mogu da razgrade vlakna (Zato kuvani pasulj podnosimo nesto bolje od sirovog).
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H