Autor: Tanjug, 021.rs

Život
16.12.2023.
10:57 > 13:45
Gastronomski sajt "www.tasteatlas.com" proglasio komplet lepinju za najbolji doručak na svetu u 2023. godini, saopštila je Turistička organizacija Zlatibor.
  • Limburg

    17.12.2023 12:22
    Odličan doručak, 50% gluten i kvasac, 30% holesterol s nešto proteina, 20% LDL holesterol. To se zove doruckovanje u Srbalja. Ocenjujte negativno koliko god hoćete.
  • Max

    17.12.2023 06:05
    Re
    Znaci da bi napravio moram jagnje na raznju da ispecem u sobi ?
  • Dragan

    16.12.2023 23:22
    Ne baš
    Zar nije mnogo bolje i zdravije sama lepinja sa kajmakom i kiselo mleko nego ove egzibicije.
  • Miha

    16.12.2023 18:26
    Miha
    Preskupa sirotinjska,hrana koja nije za današnjeg,coveka jer je zaista,nezdrava! Mozda probati,kada ste u nekoj prilici ali daleko od toga da je najbolji,Dorucak i konzumirati,svakodnevno!Probao sam i nisam odusevljen,premasno i ceo dan sam imao,neku kiselinu i podrigivanje! Hvala za mene,nije!
  • w/e

    16.12.2023 15:17
    cool
    Hleb i mast, sa dodatkom jednog jajeta. Ne znam ko se od ovakvog dorucka moze najesti.
  • Sasa

    16.12.2023 14:41
    Niko u Srbiji nije svrstao ovo jelo na neku listu "najbolji doručak". Valjda ti u svetu znaju bolje - ili ne znaju?
  • hemodroid

    16.12.2023 13:40
    Nema vise lepog kajmaka da se kupi u NS.
  • Sale

    16.12.2023 13:39
    Ma nemoguće
    Kako to da nije neko zdravo vegansko jelo xD
  • horor

    16.12.2023 13:16
    Čekam da proglase DRNČ iz JNA za najbolji ručak.
    U istom je nivou sa ovim doručkom.
  • Limanac

    16.12.2023 13:12
    U mojoj kući se to nikada nije jelo, niti će se ikada jesti.
  • Rizbo

    16.12.2023 12:14
    hhaahah po kojim kriterijumima je ovo "najbolji dorucak na svetu", komplet lepinja je dobra samo ako hoces na kardiohirurgiji da zavrsis. nit ima neku finesu nit je hranljiva. cista mast, skrob i malo proteina iz jajeta. klasicno nemastovito srpsko jelo sa nula finese, napravljeno samo da zamasti zeludac i nepce
  • Lemi

    16.12.2023 11:31
    Lemi
    Mi je kuci pravimo jednom nedeljno.Uzmemo lepinje kajmak malo prsute i malo ljute paprice koju sitno iseckamo.Vrh lepinje presecemo u sredini stavimo jaje kajmak sitno seckane prsute i malo papricice i sve to izmesamo i malo polijemo jagnecom supom koja ostane od kosti i sl.Ubacimo u rernu da se zapece ne previse i nakon 10 min najvise izvadimo i polijemo malo vise jagnjecom supom i serviramo uz kiselo mleko. Svakom po dve i do predvece smo siti svi u kuci. Da napomenem kada isecemo vrh lepinje čelu lepinju iznutra izvadimo i sa celom smesom izmesamo i punimo lepinje. Ukusna kaloricna ali nije za svakodnevni obrok u svakom slucaju odlicna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna