Autor: Punkufer.hr

Život
21.01.2024.
23:47 > 08:04
Ukrajinski recept koristi sveži kupus koji se u ovoj verziji ne omotava oko mesa, ali možete koristiti i ukiseljeni ako ne želite da se odreknete poznatog ukusa.
  • Dragana N

    21.01.2024 12:41
    Sarma-musaka
    Podmazati tepsiju i poredjati listove kupusa. Izdinstati luk, meso, pirinač, sa svim redovnim začinima za sarmu pa sipati preko listova, ponoviti listove, pa smesu za sarmu i zavrsiti sa listovima. Zaliti začinjenom vodom, pokriti folijom i krčkati u rerni 2-3 sata. Gotovo je kad se zapeče.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna