Autor: Klix.ba

Život
03.02.2024.
08:14
Jela od krompira postala su nezaobilazna u svakodnevnoj ishrani iz više razloga: krompir se lako uzgaja, ima veliki prinos, prisutan je u ishrani tokom cele godine i lako se priprema.
  • Marina

    14.06.2024 09:17
    Omg, kavi komentari. Kakav je to krompir koji se bere, pa nije voće :). Tako pasulj tetovac može da se seje svuda i daje plod. Ali samo onaj što raste u Tetovu ima ukus drugačiji. Važno je tlo na kojem raste.
  • taj nikad nisam

    03.02.2024 16:13
    jeo, ali onaj
    isto francuski, mislim da je negde oko 200 din za kg, 100 u glavu za ove druge. Nisu svi krompiri isti a i posebna je priča što ovde mahom ništa ne znaju da proizvedu pa ni krompir
  • Podbarac

    03.02.2024 15:02
    Jeeel
    Ta izem ti ja krompir koji ima ukus limuna i oraja.
  • орлов

    03.02.2024 09:52
    кромпир
    тај крмомпир има укус као и сваки други, тај опис је од некогако га никада није пробао, а камоли дуже време имао на свом кухињском репертоару! гаји се та сорта свугде по Европи већ годинама и продаје на пијаци као и сваки други крмопир само нешто мало скупље. Купују га власници као некиш бољих ресторана само да би га увели у јеловник и наплатили дупло. Овце плате и то је то, крмопир.
  • P

    03.02.2024 09:31
    P
    Gluposti i Pro….. za bogate! Krompir je Krompir kako god ga uzgajao i brao. Dok ovakvi marketinzi podizu cenu hrane koja mora biti svima dostupna na ovoj Planeti ne da neki Narodi umiru od gladi jer im je”zatrovana” zemlja te i Krompir neuspeva?! Ako cemo tako…nema boljeg Krompira od Glamockog ko dusa…ajte molim vas…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna