Autor: City magazin

Život
30.05.2024.
16:46 > 16:47
Pripremite ukusni džem od trešanja uz prirodne sastojke, bez dodavanja želatina.
  • Realista

    31.05.2024 14:18
    brže,jače, skuplje...
    Trešnje su, nakon malina, potpuno prevaziđene u kulinarstvu - sad je najmodernije da pravite džem od tartufa!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna