Autor: Klix.ba

Život
22.09.2024.
14:31
Evropska komisija je u svom izveštaju ukazala da javni prevoz ima veliki uticaj na opšte zadovoljstvo stanovnika gradom u kom žive.
  • Nd

    22.09.2024 20:46
    Ns
    Novi Sad katastrofa.Razne manifestacije-zasto se zatvara grad zbog.npr ulicnih sviraca,kopanje svega i svacega,ne adekvatne linije,velike guzve u saobracaju.... katastrofalna vozila po 30god.starosti,nekulturni vozaci javnog prevoza sve to utice na prevoz.Nekultura putnika prilikom ulaska i izlaska iz vozila.i jos mnogo toga.

  • Alex

    22.09.2024 20:09
    Zadovoljan u Bgu?!
    Dok sam živeo u Pešti trebalo mi je 20-30 minuta sa bilo kod do bilo kog dela grada a u Bgu planiram minimum 2-3 sata da stignem negde i to se neće popraviti.
    Sto vlast ne kaže koliko je plitko kanalizacija u centru i da zbog toga kopanje metroa nije moguće a drugo je da je ispod Bga čitav grad zbog čega takodje to nije moguće… Svidjalo se to vama ili ne Bg je jedna sklepotina od grada gde je nemoguće uraditi mnoge stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna