Autor: Tanjug

Život
31.10.2024.
06:25
Endokrinološkinja dr Snežana Polovina rekla je da je svaki drugi građanin Srbije ili predgojazan ili gojazan, dok teži oblik gojaznosti ima preko 21 odsto, odnosno svaki peti građanin.
  • Vox populi

    31.10.2024 11:54
    Severna Koreja nema taj problem. Samo polako.
  • Lala

    31.10.2024 09:20
    Nekad je sirotinja jela suvi hleb i skoro ništa uz to i nije bilo debelih. Sada ima svega, a uglavnom nezdravog, meso s antibioticima i hormonima, povrće genetski modifikovano. Nije brza hrana kriva već materijal od kojeg se pravi i stav da treba jeste svaki obrok od početka do kraja.
  • Joca

    31.10.2024 08:46
    Pekare
    Ko kontrolise hleb i pecivo?
    Deca nam se nezdravo hrane ali i mi odrasli. Ponuda je blago receno samo za smece. Prvo i osnovno, svi su proizvodi bledi jer se spara na energentu a o ukusu i postojanosti da i ne govorimo.
  • Maša

    31.10.2024 08:32
    Zašto,pitam se?
    Jednostavan odgovor. Večina ljudi ne kuva i kupuje hranu u domaćim kuhinjama, donesi.com i ostalo. U našoj kući je svaki dan kuvana i sveža hrana,pazimo šta jedemo i bojkotujemo brzu i nekvalitetnu hranu.
  • Ташоли

    31.10.2024 08:03
    Малигни утицај Америке.
  • Н.м

    31.10.2024 08:02
    Н.м
    Гојазност је оличење сиромаштва и запуштености у ком се велики број грађана налази. Једе се шта има јер страх од глади је оправдан у ком се неводи више брига како о менталној тако и физичкој хигијени.
  • Pa

    31.10.2024 07:21
    parizer goji, a i toliko popularan i omiljen medju srbima, menadžerski životni stil.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna