Autor: Index.hr

Život
02.02.2025.
06:22
Bavarske perece (brezn na bavarskom dijalektu, a brezel na nemačkom) su tradicionalno pecivo karakteristično za Bavarsku i južnu Nemačku.
  • Novosadjanin

    09.02.2025 20:04
    Bavarske perece
    koje se kod nas prodaju su jedino braon boje inace su zilave i ne mogu se sazvakati
  • Kekica

    04.02.2025 12:53
    Soda
    Članak baš nije dao recept za rastvor (koja koncentracija), a u rastvoru je trik. Što bazniji rastvor, to će jača biti Majarova reakcija, tj. tamnija boja i jači ukus.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna