Za mene je pomfrit ne prevazidjen u Meku sta god ko mislio. Od kada sam kupio fritezu skoro da sam postigao isti ukus hrskavost i masnocu. Sve kombinacije przenja koje sam saznao probao sam. Friteza mora biti ne manja od 5l koja ce vise dana daseckoristi kako bi dobila specifican miris przenja koji u domacinstvu nema. Koristiti palmino ulje uz odredjenu gramazu putera. Krompir mozete kako god hocete pripremati ali debljina mora biti ista sto se postize masinom za pomfrit. Onda u kesama od 1 kg spakovati i u duboko zamrzavanje neko koristi aditiv ali ja ne. Izvaditi i przite zaledjene i dobicete skoro identican ukus.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Za najbolji pomfrit važna su dva koraka u pripremi
Autor: Klix.ba
Život
•16.02.2025.
•05:26
Komentari 3
Ne
re123
Pikula
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H