Život
30.06.2013.
08:28 > 08:13
Osobe koje koriste kvalitetno maslinovo ulje prilikom kuvanja ne dobijaju nikakve zdravstvene benefite, pošto ono prilikom prženja gubi sva svoja svojstva koja su dobra za naše zdravlje.
  • @jadranka - ne razumem

    01.07.2013 07:21
    Ju, gospođo
    Kako to mislite "nije postojao kancer"? Kancer je oduvek postojao, samo se bez magnetne rezonance i ostalih špecija teško dijagnostikovao. Danas ima više zabeleženih slučajeva zbog napredne dijagnostike, a i živimo u eri zagađenja, aspartama i GMO, što sve doprinosi da se ćelije u organizmu "podivljaju".
  • Teča

    30.06.2013 18:18
    Ulje samo po sebi nije kancerogeno. Kancerogeno postaje kad vam neko na plaži u 5l ulja ispeče 100 mekika, ili 50 kg ponfrita, tj. kada danima ne promeni ulje iz friteze, da bi imao veću zaradu. Zato, jedite kod kuće, zdravije je !
  • jadranka

    30.06.2013 15:12
    ne razumem
    Stvarno mi nije jasno o čemu govorite. Ljudi su od davnina pržili namirnice na ulju i masti i tad nije postojao kancer.
  • 100 evra

    30.06.2013 09:51
    hello captain obvious.
  • silverg

    30.06.2013 08:48
    dobro jutro
    pa naravno da se gubi, a to je i najmanja šteta. Nikad da priznaju da je 90% svih prženih ulja kancerogeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna