Život
28.05.2010.
17:32 > 17:36
Kuhinjske daske za sečenje namirnica su plodno tle za mnoge bakterije, pogotovo za salmonelu i Escherichiu coli. Kako ih pravilno održavati i koje odabrati, plastične ili one od drveta?
  • 29.06.2010 11:03
    isto... skoro cela dekada...
  • 31.05.2010 22:52
    Ja sam za baktericdna svojstva drvenih dasaka cuo pre vise od 10 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna