Život
07.05.2014.
15:25
Većina muškaraca sigurno je makar jednom insistiralo na analnom seksu.
  • Veselo nasmejan

    09.05.2014 15:57
    @neSiguran
    Cemu toliki gnev u tvom glasu ? i vredjanje ?
    Ako vec prozivas ljude sto se unervozis kada budes prozvan ?

    Pricas kako dobijas redovno ?
    Pricaju stari ljudi da seks smiruje i opusta, ti mi ne zvucis ni smireno ni opusteno :)
  • siguran

    09.05.2014 13:17
    @Blago iznerviran
    Ti si stvarno komad budale! Nisi u stanju da shvatiš ni kada ti se nacrta.

    Kao što sam već rekao, ja sam za sebe siguran šta volim i kako volim i siguran sam da nijedna devojka/žena nije otišla nezadovoljna. Insinuacije ti ne piju vodu. Kao onaj što prvi kaže držite lopova, zar ne?

    To što si ti nesiguran, i što ti je obavezan analni seks, govori samo o tebi! Ili ne umeš da zadovoljiš pravu ženu ili si potajni homoseksualac. Šta ti god više odgovara, danas je sve relativno normalno, ali tu nije toliko presudna veličina, ili možda tebi jeste!? Zavisi sa koje se strane posmatra taj čin! To je ipak najbitnije pitanje!

    Ima li uopšte nade za tebe, u bilo kom slučaju? :))))))
  • Komsija

    09.05.2014 10:44
    wtf?
    neki insistiraju, a neki ne insistiraju; pri tome - ne znaci da ga ne konzumiraju. moje iskustvo je da one vole isto sto i mi :)
  • Blago iznerviran

    09.05.2014 08:10
    @Siguran
    Jedan od "sigurnih" je otvorio anatomski atlas :)

    Jos da se odluci radi li to redovno ili ne, voli li ili ne :D

    Mozda za Srbiju jos ima nade :))))))
  • Novosađanin

    09.05.2014 06:14
    hahah
    Staro dobro pitanje "oš redovno ili u pič.."
  • siguran

    08.05.2014 21:47
    @Anonimus u 18:30
    Slušaj druže, pošto pretpostavljam da si muško bez obzira što se izražavaš u ženskom rodu, JAKO je mali broj žena koje se mogu zadovoljiti SAMO analnim seksom. Muško si jer je analni seks zadovoljstvo za muškarce bez obzira da li ga daju ili primaju, naravno ko voli masažu prostate.
    Žene su "nesavršena bića" koja nemaju tu prostatu, pa tako nema šta i da se masira da bi bile zadovoljene, i onda ostaje JAKO mali broj onih kojima je to dovoljno, i JAKO veliki broj nesigurnih muškaraca koji to žele. Gde si ti u ovoj priči pojma nemam, ali nije ti dobra pozicija. Sad ide prosvetlenje:
    "Nikada nisam imao ni želju ni potrebu za analnim seksom", što nikako ne znači da ga nisam probao i često praktikovao, i VERUJ mi nije stimulacija penisa intezivnija iz prostog razloga što tu postoji SAMO JEDAN mišić, sfinkter, koji stiska dno penisa, koje i nije baš tako osetljivo kao neki drugi delovi!

    U svakom slučaju, ponovi anatomiju, stekni malo više iskustva i ne lupetaj po forumima da bi ti klinci davali pluseve, bez obzira bio muško ili žensko.

    I dalje sam siguran, ako si žensko dođi da probaš, ako si muško od*ebi. Ovakav zaista vulgaran kraj je samo odgovor na isti takav komentar!

    P.S.
    Uvod u anatomiju po rasama čoveka.
    Da li si uopšte znao/la da su pripadnici žute rase U PROSEKU najmanji po dimenzijama a pripadnici crne rase najveći? I muški i ženski! Naučno dokazano! Ali nisi nikada bio/la sa kineskinjom/crncem, šta ti već odgovara u odnosu na pol i opredeljenost! Probaj, kazaće ti se samo.

    Čas završen!
  • 08.05.2014 16:30
    Nista mi gore u krevetu od ovih samozadovoljnih "sigurnih". Samo bezim glavom bez obzira, ne zelim ni toliko da se zaustavim da im objasnim da su dosadni, da mi odnos sa njima nije uopste ispunjavajuci i da slobodno ostanu u uverenju da sam "otisla zadovoljna", samo da se vise ne sretnemo.
  • Suzana

    08.05.2014 12:14
    oglas
    Kobila trazi bika!
  • siguran

    08.05.2014 10:44
    @Blago iznerviran
    Ti si izgleda zec!

    Nikada nisam imao ni želju ni potrebu za analnim seksom, već je svaki put odnos bio ispunjujuć, i za mene i za lepšu polovinu.

    Koja sam kategorija pojma nemam, morao bi pitati njih, ali svaka je otišla zadovoljna, a i meni je bilo jako lepo!

    Treba biti siguran u sebe i dovoljno požrtvovan u seksu da bi svi bili zadovoljni. Ako nije tako onda se traže opravdanja. Žalim slučaj, ali tako je!
  • ZOO Simfonija

    08.05.2014 01:24
    A ako slonica pobegne iz kaveza pa usput sretne nilskog konja a zec na primer poljsku mišicu?
  • Blago iznerviran

    07.05.2014 20:39
    Pa dobro da li je neko u redakciji probao ?
    Analni seks ima prednost u tome sto je stimulacija penisa daleko intenzivnija :)

    Kako rece kama sutra postoje tri velicine za penis i tri velicine za vaginu, sa time da je muski pol uvek za broj manji.

    Muskarci mogu biti zec, konj i bik.
    Zene mogu biti golubica, kobila i slonica.

    Zec je izvukao tanji i kraci kraj kako god okrene. Analni seks mu daje sansu da uziva sa dragom osobom u potpunosti.

    Konj ce uzivati u golubici i ona u njemu.
    Isto kao i bik sa kobilom. Njima nece trebati analni seks. Njihove genitalije su srazmerne i imaju dovoljnu stimulaciju tokom seksa.

    Slonicu malo ko moze da zadovolji (oralni seks je jedino resenje, dok za muskarca koji je sa slonicom jedino resenje je analni seks da bi stvarno uzivao).

  • SUMP

    07.05.2014 20:34
    DA NE
    Muskarac sam i uopste ne insistiram na analnom seksu, niti sam ikada insistirao na tome. Misljenja sam da takva vrsta seksa negativno utice na zdravlje zene. Probali smo samo jednom i to na njenu inicijativu, bilo je OK ali nista specijalno. Mesto muskog polnog organa je u drugoj rupi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna