Autor: BBC News na srpskom

BBC
30.11.2018.
08:35 > 11:33
Autor romana „Aleksandar od Jugoslavije" u „Intervjuu petkom" za BBC na srpskom govori o dvema Jugoslavijama koje su obeležile 20. vek.
  • Vjekoslav

    01.12.2018 00:06
    Palanka
    Palanački Balkan nije mogao da vidi dalje od svog sela i da prati idejno kralja. Raskorak između plana i stvarnosti u vreme Hitlera, Musolinija, Staljina i svetske ekonomske krize. Italijani i Nemci su imali vremena da stvore državu a kralj za 15 god ne. Ali ipak je uradio više nego mi danas od 90-18te godine za 28 godina.
  • ex chapman

    30.11.2018 13:26
    Vuče, Vuče, Vuče...
    sjajan intervju i verovatno sjajna knjiga. jedva čekam da je pročitam. Vuk nikad nije trebao da se bavi politikom - trebalo je da ostane "samo" pisac!
    zaboravili su da pomenu jednu pikanteriju, koja je danas još sočnija za novinare nego nekad - osnovane sumnje da je pored žena, princ/kralj voleo i "muškarce", počevši sa Petrom Živkovićem, koji je zahvaljujući toj "prisnosti" dogurao i do precednika vlade! dakle nije Ana prvi "gej" premijer Srbije. jer dok se za Acu i danas samo sumnja, Pera je bio osvedočeni... to su studenti uzvikivali na demonstracijam: "Pero p...ru"! :)
    a i pomenuti Ataturk, iako je bio otac svih Turaka, nije imao rođene dece. žene su ga obožavale, ali on je ipak više voleo...

    SVI, SVI, SVI....!?!????!??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna