Autor: BBC News na srpskom

BBC
31.12.2018.
17:32 > 20:19
Svi javni skupovi u Banja Luci su otkazani, a još se ne zna gde je Davor Dragičević, otac preminulog Davida.
  • Krompjuter

    01.01.2019 12:33
    pas s maslom nebi mogo pojesti
    Gomila lazi, izvrtanje istine. Sta drugo da ocekujemo od tipa koji je svercovao cigare dok je sirot (naivan) narod ratovao.
    - Davida su UBILI! Dokaza je mnostvo. Drzavna mafija, filijala narkotici!
    - Drzavni mediji, vlada, predsednistvo, tuzilastvo, gradska vlast, razni analiticari, svi imaju cilj spreciti istragu. Jedna realna teorija zavere, samo govori koliko smo zaglibili kao drustvo i kakav sljam je na vrhu.
    - Mirni protesti gotovo 300 dana, nijedan incident, i samo jedan zahtev, ISTINA i PRAVDA, a oni su sve to preokrenuli u pricu o rusenju institucija i Republike Srpske
    - Takve institucije i treba urusiti, institucije koje ubijaju gradjane i stite narko dilere
    - Jedna sitnica, imaju slike, preksinoc nikoga nije bilo na tom Harisovom koncertu, koji nije tad ni poceo - gradjani su ignorisali koncert. Sve je iscenirano, kakav prekid koncerta. Jesu se samo pojavili i mirno protestvovali u blizini bine, nista vise
  • .

    01.01.2019 10:40
    "Dodao je da podržava svako „zakonsko postupanje policije", a da organizatori moraju da odgovaraju, jer nisu na adakvatan način organizovali i proveli skup."

    Kada od balkanskih politikanata dolaze licemerne izjave o poštovanju procedura, prevrne mi se stomak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna