Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.01.2019.
15:26 > 16:00
Potrošači u EU i SAD bore se da se uvedu zakoni koji će prisiliti proizvođače da prave robu koja traje duže i koju je lakše popraviti.
  • Zorica

    10.01.2019 22:24
    Vise puta sam se uverila u to
    U poslednjih 5 godina kupila sam sporet i sokovnik Gorenje pokvarili su se preisteka garancije. Nakon reklamacije i zamene termostata opet posle dve nedelje se pokvario stalno greje na makimumu. Sokovnik sam 2 puta zamenjivala za novi i treci se pokvario i zavrsio naotpadu. Telefon se takodje pokvario cim je prosao ugovoreni rok otplate. Istu situaciju sam imala i sa Infeabett podlogom.. Resila sam da u buduce kupujem najjevtinije aparate i to bez garancije. Dokle vise samo pohkepa pohlepa pohlepa! Unistice se ovaj svet i pre nego sto neko moze zamisliti!Mozda ce neko i preziveti ali na drugoj planeti...
  • JASNO KAO SUNCE

    10.01.2019 21:15
    bilo je i bice, ALI DOBRO POBE
    Svaka cast na napretku???! Dokazimo im svima da sa nama, tj. prevarama ne ide tako lako! BICE ih jos, ohohohoj, ALI, LJUDI, pitam vas sirom sveta, da li je stvarno toliko ZLO po svim pitanjima toliko uzelo maha, da covek ne vidi vise coveka, nego cifru? Ali sto je najgore ili najbolje, dokazalo se da se uvek SVI koji hoce da z....u, kada pokusaju oteti ili prisvojiti, ili pokvariti necije, vlasnistvo! KAD-TAD; svako takav dolija! JESTE!!! SVAKO KO U BILO CEMU, ili bilo KOME,hoce da nasteti,izgubi na kraju i to DEBELO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna