Razna istraživanja sa naručenim rezultatima i analizama.
Šta je ovo istraživanje pokazalo.
1. Crveno meno ne pospešuje rizik od raka
2. Preradjeno crveno meso možda može da pospeši rizik od raka
3. Samo preradjeno meso koje je tretirano raznim hemikalijama može da pospeši rizik od raka
Zaključak
U Srbiji su čvarci, slanina i šunka skupi i verovatno su ređe na trpezi nego kod engleza, a kada jesu ne jedu se više od 50 - 100 grama, te shodno tome gradjani Srbije nisu ugroženi od "kancerogenih" svojstava slanine i šunke
Za hemijski obrađene preradjevine od crvenog mesa ne znam koji procenat mesa, a koji procenat iznutrica, kože, masnoće i soje sadrže, tako da je svakodnevno unošenje 100 grama takvih proizvoda potpuno sigurno sa stanovišta povećanja rizikam od raka. Kod tih proizvoda treba samo proveriti kako i na koji način i u kojoj količini razni aditivi, emulgatori i dodaci utiču na ljudski organizam sa posebnim osvrtom na decu, žene, trudnice i odrasle.
Najnovija studija koju plaća Đoka pokazuje da je Đoka najbolji na svetu, a da sve što je lepo i slasno je škodljivo za vaš organizam i da to treba da ostavite Đoki.
Naravno, niko bam ne govori da je apsolutno svaka belančevina škodljiva po vaš organizam,
ako je izložena zračenju gama zracima u trajanju od 30 sekundi.
Međutim, naći ćete hvalospeve po internetu ovom načinu, jer odgovara proizvođačima hrane i trgovcima.
Radnici mogu direktno iz WC-a da idu na proizvodnu traku, neopranih ruku, jer zračenje na kraju trake ubija sve. A na kraju i vas.
Jer stvori opasni alvilociklobutanat od belančevina, stvori polimer kakvog nema nigde.
A taj polimer kasnije hrani svaki kancer, odnosno ubrzava njegov razvoj.
I sve je to već dokazano i zna se a skriva se od naroda.
Hrabar potez je napravila francuska premijerka, kada su počela da im se rađaju deca bez ruke.
Izvukla je istraživanje iz mraka u koji je gurnut, Eriku koji je sve otkrio vratila sredstva i napravljena je emisija koje ljude upoznaje s tim.
Sve je počelo kada su Australijanci otkrili da je zračenje mačje hrane (a oni zrače bukvalno sve što im dolazi na kontinent) izazvalo veliki broj oboljenja kod mačaka, kancera kičmene moždine. I mačke su počele da vuku zadnje noge.
I malo po malo - otkriju zašto.
A Francuz nastavi. I posle su ga napali.
I zamislite danas. Ne zna se više koliko s eputa neko meso ozrači.
Jedan ne gvori drugom, samo se prepordaje i ponovo ozračuje.
A količina alvilociklobutanata raste.
I na kraju dođe do
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Parče slanine dnevno povećava rizik od dobijanja raka
Autor: BBC News na srpskom
BBC
•17.04.2019.
•14:37 > 15:00
Komentari 6
Realista
Šta je ovo istraživanje pokazalo.
1. Crveno meno ne pospešuje rizik od raka
2. Preradjeno crveno meso možda može da pospeši rizik od raka
3. Samo preradjeno meso koje je tretirano raznim hemikalijama može da pospeši rizik od raka
Zaključak
U Srbiji su čvarci, slanina i šunka skupi i verovatno su ređe na trpezi nego kod engleza, a kada jesu ne jedu se više od 50 - 100 grama, te shodno tome gradjani Srbije nisu ugroženi od "kancerogenih" svojstava slanine i šunke
Za hemijski obrađene preradjevine od crvenog mesa ne znam koji procenat mesa, a koji procenat iznutrica, kože, masnoće i soje sadrže, tako da je svakodnevno unošenje 100 grama takvih proizvoda potpuno sigurno sa stanovišta povećanja rizikam od raka. Kod tih proizvoda treba samo proveriti kako i na koji način i u kojoj količini razni aditivi, emulgatori i dodaci utiču na ljudski organizam sa posebnim osvrtom na decu, žene, trudnice i odrasle.
StAV
gg
A od kupovne, to vec ne znam...
Uf, dobro je...
N
Narod ne zna, i krka
Naravno, niko bam ne govori da je apsolutno svaka belančevina škodljiva po vaš organizam,
ako je izložena zračenju gama zracima u trajanju od 30 sekundi.
Međutim, naći ćete hvalospeve po internetu ovom načinu, jer odgovara proizvođačima hrane i trgovcima.
Radnici mogu direktno iz WC-a da idu na proizvodnu traku, neopranih ruku, jer zračenje na kraju trake ubija sve. A na kraju i vas.
Jer stvori opasni alvilociklobutanat od belančevina, stvori polimer kakvog nema nigde.
A taj polimer kasnije hrani svaki kancer, odnosno ubrzava njegov razvoj.
I sve je to već dokazano i zna se a skriva se od naroda.
Hrabar potez je napravila francuska premijerka, kada su počela da im se rađaju deca bez ruke.
Izvukla je istraživanje iz mraka u koji je gurnut, Eriku koji je sve otkrio vratila sredstva i napravljena je emisija koje ljude upoznaje s tim.
Sve je počelo kada su Australijanci otkrili da je zračenje mačje hrane (a oni zrače bukvalno sve što im dolazi na kontinent) izazvalo veliki broj oboljenja kod mačaka, kancera kičmene moždine. I mačke su počele da vuku zadnje noge.
I malo po malo - otkriju zašto.
A Francuz nastavi. I posle su ga napali.
I zamislite danas. Ne zna se više koliko s eputa neko meso ozrači.
Jedan ne gvori drugom, samo se prepordaje i ponovo ozračuje.
A količina alvilociklobutanata raste.
I na kraju dođe do
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H