A ti sa prefinjenim ukusom izbegavaj burek i cevape. Zasto moram da probam nesto, a tema je cisto ekonomska? Nesposoban je kao menadžer i halav je bio. Siguran sam da je obrazovao neuke Britance i predstavio im maslinovo ulje koje nisu uopšte koristili..
Prošla moda, zaboga.
Kao sa kafićima, posao ide dok je mesto u trendu.
Mada, ako bi sve svoje restorane obojio i dizajnirao u duginim bojama.... možda bi mu posao krenuo?
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Džejmi Oliver: Šta je pošlo po zlu u restoranima
Autor: BBC News na srpskom
BBC
•23.05.2019.
•11:03 > 12:00
Komentari 4
Milos
VladaN
Milos
O modi
Kao sa kafićima, posao ide dok je mesto u trendu.
Mada, ako bi sve svoje restorane obojio i dizajnirao u duginim bojama.... možda bi mu posao krenuo?
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H