Autor: BBC News na srpskom

BBC
20.05.2023.
11:17 > 11:30
Posle skorašnjeg talasa neslanih šala sa sušijem koje su potresle japansko društvo, BBC novinar donosi savete kako da se na „pravi način“ jede jedna od najvećih svetskih kulinarskih poslastica.
  • Zemlja čudesa

    20.05.2023 22:13
    Zapravo...
    ...uopšte se ne jede. Suši je termički neobrađena hrana koja nosi rizik od zaražavanja parazitima. Moguće je da neko preferira ukus presne ribe i smatra to delikatesom, ali je i dalje rizično. Da li biste jeli živa jaja, presnu svinjetinu ili šarana, sa sosom po izboru???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna