Posle skorašnjeg talasa neslanih šala sa sušijem koje su potresle japansko društvo, BBC novinar donosi savete kako da se na „pravi način“ jede jedna od najvećih svetskih kulinarskih poslastica.
...uopšte se ne jede. Suši je termički neobrađena hrana koja nosi rizik od zaražavanja parazitima. Moguće je da neko preferira ukus presne ribe i smatra to delikatesom, ali je i dalje rizično. Da li biste jeli živa jaja, presnu svinjetinu ili šarana, sa sosom po izboru???
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Japan i hrana: Stručnjaci savetuju kako se na „pravi“ način jede suši
Autor: BBC News na srpskom
BBC
•20.05.2023.
•11:17 > 11:30
Komentari 1
Zemlja čudesa
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H