Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.02.2024.
15:43 > 15:45
Nove restriktivne mere uvode se zbog rata u Ukrajini koji ulazi u treću godinu, ali i zbog smrti ruskog opozicionara Alekseja Navaljnog.
  • Zanimljivo

    24.02.2024 00:19
    kako
    @Plaćač poreza

    Svi koji bezuslovno podržavaju Ukrajinu, istovremeno nemaju ništa protiv Izraela koji je za dva mjeseca ubio troduplo više civila i djece nego Rusija u Ukrajini za dvije godine rata.
    Ko god podržava Ukrajinu a ćuti o patnji Palestinaca, ustvari podržava samo svoj džep koji puni od raznoraznih političkih fondova.
    Tu se radi o interesu,geopolitici i novcu, a najmanje o principima i moralu.
  • Plaćač poreza

    23.02.2024 16:27
    Danas je druga godišnjica ruske agresije na Ukrajinu i podrške koju Srbija daje Rusiji kao jedina Evropska zemlja koja joj ne uvodi sankcije. Narod koji je preživeo bombardovanja podržava rusko iživljavanje u Ukrajini. Gledam onu sliku 70 ambasadora država koj e podržavaju Ukrajinu i spisak istih, a Srbije nema. Danas ulazimo u treću godinu srpske sramote. Tuga. Podrška Ukrajini od normalnog dela naroda Srbije!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna