Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.04.2024.
08:51 > 09:00
Puter ima visok sadržaj zasićenih masti, ali je margarin ultra-prerađena hrana. Izuzetno je teško odrediti ko je kralj zdravih namaza.
  • Драган

    17.04.2024 16:42
    непотребно
    Сасвим непотребно питање - јасно да је здравији путер. А још је здравије масло, тј - термички пречишћени путер. Једина масноћа која може да се користик велики број пута за дубоко пржење а да при томе не развија токсине.
  • Realista

    17.04.2024 15:38
    srpski izbor...
    Od ponuđena dva najbolji je majonez.
  • Lošmi

    17.04.2024 12:46
    Slično kao plastika
    Hrana koja sadrži trans masti zabranjena je u Danskoj i Kanadi. U mnogim drugim zemljama je jasno regulisano koliki procenat trans masti može da sadrže namirnice.
  • Koja

    17.04.2024 10:08
    Koja
    Puter…pa nista! Jaja na Puteru,mladi Luk,Paradajiz,Mileram,dve Paprike i hrskav Hleb svez! Na zalost,preskup je i kupim u maloj ambalazici po nekada!
  • B

    17.04.2024 09:19
    B
    Svakako puter ili maslac! Margarin su izmislili trgovci zbog transporta i dostupnosti svim slojevima drustva. U danasnje vreme u Srbiji samo ljudi imucnijeg stanja mogu priuštiti puter i maslac. Pre 30 40 50…godina nije se moglo zamisliti doručak kolači neko jelo bez putera i holesterola skoro da i nije bilo sem ako niste imali prirodno oboljenje.Od kada je margarin zamenijo puter svaki drugi je u riziku od holesterola dok svaki cetvrti ima holesterol! Mi smo u kući puter skoro u sve koristili i sada ga se rado sećam dok mrljavim retko margarin!
  • need for speed

    17.04.2024 09:14
    Ko pita - ne skita
    Pitao ja u radnji prodavačicu dali margarin ima paran ili neparan broj atoma ugljenika. Izbacila me napolje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna