Autor: BBC News na srpskom

BBC
18.06.2024.
07:35 > 07:45
Prva Putinova poseta Severnoj Koreji posle 24 godine. Šta dvojica lidera žele jedan od drugog?
  • Merošina

    18.06.2024 13:20
    Ova analiza je pristrasna, jer Severnoj Koreji i ne treba nuklearno oružije da bi se odbranila od Nato-a !
    Jer je rat u Ukrajini pokazao ogromnu slabost Nato-a , a to je da Nato nema pešadiju i da Zapadne države ne mogu da regrutuju nikog od svojih stanovnika u pešadiju.
    Apsolutno je Severna Koreja sigurna sa pešadijom koju sama poseduje da joj kompletan Nato ne može ništa jer ponavljam Nato nema i ne može da skupi pešadiju da ih napadne.
  • svim

    18.06.2024 09:10
    današnjim prezašticenim, nedodirljivim, prebogatim svetskim mocnicima, koji su umislili i uzdigli se parazitski na nivo ovozemaljskog "boga" treba dati motiku u ruke da 12h dnevno kopaju na njivama kao vid lekovite terapije od sopstvene veličine i proveriti da li znaju sami da obrišu sopstvenu stražnjicu ili i za to imaju ličnog slugu.
  • Zemlja čudesa

    18.06.2024 08:38
    Lepo vam je rečeno da ne isporučujete Ukrajini dalekometno oružje kojim će gađati Rusiju i objašnjeno da i oni mogu da uzvrate na isti način. Sada će DNRK dobiti tehnologiju hipersoničnog oružja na tacni, a vi se češkajte.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna