Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.06.2024.
19:05 > 19:15
Međunarodni krivični sud je posle ruskog predsednika Vladimira Putina, izdao naloge za hapšenje i bivšeg ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua.
  • Zamenik zamenika

    26.06.2024 12:22
    Nikad mi nije bilo jasno kako makar i jedan čovek u Srbiji ubedio sebe da mu je Rus ili Rusija pozitivan kontekst. Niko od predaka mu nije ruskog porekla, nikada nije bio u Rusiji, nema ni jednog prijatelja Rusa, ne zna ruski jezik, nikada sa Rusom nije proveo ni 5 minuta , niko ne želi da ikada ide u Rusiju, uvek su Rusi bili protiv Srbije, napravili veliku Bugarsku dok nam zapadne sile na Berlinskom kongresu nisu vratile istočnu Srbiju, potpuno naoružali Hrvatsku vojsku teškim naoružanjem devedesetih, glasali za sankcije Srbiji 1992,nikada nam Rusija nije pomogla i taj čovek kaže da mu je Rusija prijatelj. Koje je to stanje?
  • Zemlja čudesa

    25.06.2024 21:21
    Super!
    Odlična ideja, ali morate da krenete redom. Prvo Klintona, Buša, Obamu, Hilari Klinton, Bajdena, Blera i još par desetina njihovih saradnika zbog zločina protiv čovečnosti u Aziji, Evropi, Africi i Južnoj Americi, a onda i ove Ruse. I obavezno Zelenskog, Zalužnog, Jermaka i Budanova. Ako budete preskakali redosled može se pomisliti da niste sud nego politički instrument.
  • SRB-IN

    25.06.2024 20:49
    Biće kontramere
    Rusija je odavno izdala nalog za hapšenje glavnog sudije tog kobajagi suda...
  • Steva

    25.06.2024 20:11
    Ovi sa zapada skroz prolupali.Jel mogu u opšte da zamisle šta bi im se desilo kad bi nekim čudom probali tako nešto sa Putinom,Šojguom i ko zna ko će im još pasti na pamet.To im uspeva samo sa malim zemljama i nikakvim političarima.Mnogo su se zaigrali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna