Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.07.2024.
09:04 > 09:15
Rast cena hrane i pića poslednjih godina doveo je do porasta troškova organizovanja venčanja - evo koliko košta svadba u Srbiji.
  • Velja

    26.07.2024 17:27
    Da li svi mladi u Srbiji prave svadbu posle venčanja? Koliko njih to radi? Šta je onda "prosečna svadba"? Para imam, svadbu nisam pravio a bio sam na dosta onih ispod "proseka" koji je izračunao BBC. Da dodam, organizovali su ih oni srednjeg materijalnog stanja iz različitog socijalnog miljea i iz grada i sa sela. Da nije u pitanju neki otrcani stereotip o srpskim svadbama?
  • Marta

    26.07.2024 09:50
    Bacanje para!
    Svadbe su besmisleno bacanje novca. Niko se u sustini ne provede lepo, a ponajmanje mladenci. Od svega, ta muzika koja se placa nenormalno mnogo, bude u 99%slucajeva katastrofalna. Bukvalno katastrofalna.
  • Nesuđeni Ženik

    26.07.2024 09:46
    Nesuđeni Ženik
    Ostade ja bez svadbe i žene! Odakle mi 12 hiljada evra za prosecnu Svadbu? Ali dobro mi reče deda stric nemoze svako praviti Svadbu! Kako pre tako i danas! Da se zajmim nije vreme za tako nesto niti mogu očekivati od zvanica da mi daju novce kao poklon jer svako donosi ono sto ima da uveliča veselje! Reci ću joj iskreno nemam i mogu večeru za njene i moje platiti uz letovanje od 10 dana i par poklona. Ako hoce hoce ako ne neka se veseli ko ima i ume!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna