Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.07.2024.
09:35 > 09:45
Američka potpredsednica razgovarala je sa izraelskim premijerom o ratu u Gazi, izrazivši zabrinutost zbog velikog broja žrtava.
  • 454

    26.07.2024 11:27
    @ex chapman

    Sve si u pravu, samo što se skoro svi ratovi vode zbog resursa i geostrateških puteva svetskih sila.
    Trgovina empatijom i žrtvama takođe za krajnji cilj ima eksploataciju nekog resursa. Dok u R.Srpskoj nije otkriven litijum nijedan zvaničnik EU se nije poklonio srpskim žrtvama rata 90ih, učinili su to sada posle 30 godina kada će iz R.Srpske kopati litijum za EU automobile, iza svega se krije čist interes,moć i novac.

    U Gazi je otkriveno nalazište nafte, koje Amerika sa Evropom želi da eksploatiše nakon što je izolovala Rusiju sa evropskog energetskog tržišta.

    Žao mi je ljudi koji ratuju. Ratuje se isključivo za moć i novac svetskih moćnika, nikad se ne ratuje za ono za šta vam kažu da ratujete.


  • ex chapman

    26.07.2024 10:00
    Izrael
    Izrael se sad brani od terorista tako sto ubija civile
    to je kao da nekom coveku neki nepoznati zlikovac ubije dete, pa on izadje na ulicu i pocne da ubija sve redom. naravno da bi ga istog momenta uhapsili. a u Americi bi ga ustrelili na licu mesta.
    eto - kratko i jasno sustina trenutnog "rata" u Gazi
    da ne spominjemo onu Netanjahuovu izjavu o Amaleku. citajte malo i sami. ne moram bas sve ja da objasnjavam

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna