Autor: BBC News na srpskom

BBC
05.09.2024.
14:26 > 14:30
Svetsko tržište rada se brzo menja i mnogi današnji poslovi će verovatno nestati u roku od decenije. Koja će zanimanja biti tražena i šta će biti sa fizičkim poslovima?
  • Ташоли

    05.09.2024 23:46
    Логопеди, физијатри, психијатри, проститутке, нарко дилери, па све остало набројано у чланку.
  • Kiborg

    05.09.2024 15:16
    Zanimanja u bliskoj distopiji
    To je za one koji planiraju da žive u transhumanizmu i tehnokratiji, sa robotima i drontovima . U betoniranim gradovima, pod kamerama i autocenzurom. Za sve ostale biće potrebne veštine koje se ovde ne pominju a tiču se obrađivanja zemlje i života u prirodi i u skaldu s njom. Jer glavni resursi bliske budućnosti će biti hrana i čista voda. Nešto čega u gradovima i sa ovim veštinama neće se moći ostvariti.
    Bilo bi lepo da pišete i o tim drugim veštinama i zanimanjima. Nećemo se svi čipovati i robotizovati neuralinkom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna