Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.09.2024.
18:32 > 18:45
Samoubistvo je treći vodeći uzrok smrti među mladima od 15 do 29 godina, pokazuju podaci Svetske zdravstvene organizacije iz 2021. godine.
  • Depresivan

    11.09.2024 06:46
    Tužno, teško i strašno
    Na ovu temu niko ne piše komentare. Dokaz da su samoubistvo i svi psihički problemi i dalje tabu tema našeg društva, nešto od čega treba bežati i samo se stideti, ćutati, kriti od svih. A tema je teška, ozbiljna i zahteva pomoć svih. No naše ministre i palačinka majstora to ne interesuje, ne donosi političke poene, jer je reč o "slabićima" , ljudima kojih se treba stideti. O stručnjacima neću ni reč, jer tek oni ništa ne rade. Tužno. Odraz primitivizma i malograđanštine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna