Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.09.2024.
08:08 > 08:15
Ciljevi novih mera su sprečavanje naplaćivanja visokih kamata, ali i stvaranje mehanizma da se u slučaju naglog rasta kamatnih stopa na tržištu on ne utiče naglo i na stanovništvo sa kreditima, kažu iz Narodne banke Srbije.
  • Nimbus

    13.09.2024 09:50
    Zasto imam osecaj da ce ponovo veliki AV da se "obrusi" na banke i spasi stanovnistvo. Banke ce svakako uzeti svoje, ali ce se razlika pokriti iz budzeta, cuj mene kredita, mislim budzeta. To ce placati svi gradjani, ukljucujuci i one koji nisu uzeli stambeni kredit. Slicno kao sa kreditima u svajcarcima.
    Da ne bude da sam pristrasan, i ja sam uzeo stambeni kredit i rata mi je jezivo porasla u poslednje 3-4 godine. Ali nije resenje da drzava to pokriva, pogotovo sto nema te pare, pa ce i sama drzava da se zaduzuje sa kamatama. Ali sta je to u odnosu na nekoliko glasova koje ce dobiti.
  • N

    13.09.2024 08:25
    N
    Nista! Populisticka prica za deo Naroda kao SNS se brine o njima! Odlicno svi znamo da Srbija neodlucuje o nicemu vec kako joj narede! Ako do sada neko ovo nije svatio nikada i nece! Od 2001 Srbija je predata stranim Bankama dok je SNS nastavio i usavrsio pljacku naroda uz ogromnu proviziju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna